Styrelsen

Vi består idag av: Ordförande Filippa Bätjer, vice ordförande Linda Zimdahl, kassör Bengt Carlsson, ledamot Josefine, och ledamot Natalie Dos Santos.

Vårt engagemang

Psykedeliska Sällskapet är en ideell förening som startade i mars 2022, och som än så länge är baserad i Stockholm. Föreningen växte fram ur en mångsidig grupp individer som alla ville bidra till en förändrad uppfattning om psykedelika genom att inspirera till nya perspektiv och utmana gamla fördomar.

Vi i styrelsen består idag av entusiaster som strävar efter att höja kunskapsnivån kring psykedelika i Sverige, främja psykedelisk integrering, upplysa kring risk- & skademinimering, samt öppna för trygga och medvetna samtal om ämnet. Vårt arbete är baserat på en längtan till att människor ska leva det mest kärleksfulla, nyfikna och livsbejakande livet som den allra bästa versionen av dom själva möjliggör.

Vi vill skapa en välkomnande och inkluderande gemenskap där vi med nyfikenhet kan lära oss om de många dimensionerna av psykedelikans värld.

Våra volontärer

Utan våra eldsjälar till volontärer vore inte Psykedeliska Sällskapet vad det är idag. Vi bugar och niger i stor tacksamhet för allt ni hjälper till med, i dagsläget: Design, sociala media, event-koordinering, linkedIn, copywriting, korrigering och facilitering av event.