Engagera dig

Det finns olika sätt att engagera sig i Psykedeliska Sällskapet

Medlemskap

Bli medlem i Psykedeliska Sällskapet och var en del av samtalet kring den psykedeliska expansionen runt om i världen. Som medlem betalar du en årsavgift och med ditt bidrag hjälper du oss att tillgängliggöra information och stöd så att vi tillsammans och medvetet kan lära oss om hela spektrat av vad psykedelika är.

Psykedeliska Sällskapet är en ideell förening vars syfte är att:

👉 Tillgängliggöra information om psykedelika och skapa transparenta, inkluderande samtal om psykedelika
👉 Vara en sammankopplande kraft mellan vetenskapen och allmänheten
👉 Skapa meningsfulla mötesplatser och en växande gemenskap för "likahjärtade", i syfte att nyfiket utbyta kunskap om psykedelika

Donera

Vi tror att psykedelika har potentialen att förändra liv, läka trauman och koppla människor till en djupare känsla av syfte och mening. Att psykedelika kan lära oss att leva våra liv i bättre harmoni med oss själva, med våra medmänniskor och vår vackra planet.

Våra evenemang, workshops och sammankomster (som alla äger rum inom ramen för svensk lagstiftning) är utformade för att stödja dessa transformationer, samt öppna dialogen kring vad psykedelika faktiskt är och kan göra för individen och samhället.

Vill du också bidra till en förändrad attityd till psykedelika? Då kan du stödja oss, vänligen donera genom länken nedan 👇 Tack för din generositet och ditt stöd!

Volontär

Vår organisation förlitar oss på eldsjälar som delar samma intresse för att skapa mer medvetenhet hos mänskligheten. Vi som jobbar här drivs av att skapa en inkluderande trygg mötesplats som värderar psykedelika och dess roll för oss själva och i samhället.

Som volontär hos oss spelar du en viktig roll i vår organisation. Du är med och skapar förutsättningar och trygghet för människor som är på en utforskande resa. Vårt jobb är att förena och stärka. 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart :)