Användarvillkor

Köpvillkor

För att genomföra ett köp på Psykedeliska Sällskapets hemsida krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom köp på psykedeliskasallskapet.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.‍

Dessa allmänna villkor är föremål för avtal om medlemskap i Psykedeliska Sällskapet och mellan den person (”Kund”) som nämns i köpetavtal. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas. Medlemskapet inkluderar deltagande i föreningens community, fysiskt och online. Kostnader för dessa evenemang kan tillkomma. Alla medlemskap är digitala. Som ideel förening är vi momsbefriade, alla priser på hemsidan är totalpris till kund. Kund har rätt till reklamationsrätt i 3 år.

Distansavtalslagen/Återbetalningsskyldighet

Psykedeliska Sällskapet följer Distansavtalslagen (Distansavtalslagen) vid försäljning via vår hemsida.

Givet att medlemskapet inte är påbörjat/använts har kunden rätt att få återbetalat belopp för varor och tjänster under ångerfristen. Inom 14 dagar från den köphändelse (”ångerfristen”) har kunden (ej företag) rätt att uppvisa en skriftligt meddelande till Psykedeliska Sällskapet om han/hon vill ångra sitt köp. Om kunden har utnyttjat sin rätt återbetalas det inbetalda beloppet så snart som möjligt eller vid den senast inom 30 dagar från det datum Psykedeliska Sällskapet tog emot betalningen eller bokningen gjordes. Kunden får själv betala returkostnaderna när varor returneras. Se även KonsumentMyndigheten (Konsumentverket) och distansavtalslagen (Distansavtalslagen), samt EU:sgemensam tvistlösningssida (EU:s gemensamma tvistlösningssida) http://ec.europa.eu/odr.För att ladda ner ”Ångerblanketten” hittar du den på Konsumentverkets hemsida: ÅNGERBLANKETT.

Löptid och uppsägning

Psykedeliska Sällskapet erbjuder medlemskap på årsbasis. Alla belopp avser betalning i valuta SEK.

  • Våra medlemskap debiteras i förskott
  • Förnyelse av medlemskapet sker automatiskt varje år, samma datum som du köpte medlemskapet
  • Medlemskapet är årsbasis
  • Genom att du blir medlem godkänner du föreningens stadgar

Ändring av kundens personuppgifter

Kunden skall omgående underrätta Psykedeliska Sällskapet om ändring av personfakta som namn, adress, telefonnummer eller e-mailadress. Psykedeliska Sällskapet ansvarar inte för de fall där eventuell   information inte når kunden på den av kunden aktuella angivna mailadressen.

Kundregister i databas

Alla kunder registreras i en databas. Genom godkännande av detta avtal godkänner kunden den registreringen. Psykedeliska Sällskapet behandlar uppgifter om kunden för att kunna tillhandahålla och administrera kundsystem som kunden har samtyckt till.Kundens uppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Uppgifter utelämnas ej till tredje part om ej behandlingen är nödvändig för det aktuella ändamålet med intresseavvägning som rättslig grund.

Företagsinformation:
Psykedeliska Sällskapet 
Org. nr: 802538-4366
Hagalundsgatan 42 lgh 1504